Nejnovější recenze ze sekce Intimní mycí prostředky
- vůně
- balení s pumpičkou
Intimní emulze je krémové, takové klouzavé konzistence. Je spíše nepěnivá a dobře se smývá. Má velmi jemnou, příjemnou vůni. Pokožku nedráždí ani na depilované pokožce, neštípe, nepálí. Sympatické a praktické je balení s pumpičkou. Výrobek rozhodně doporučuji.
- Panthenol
- Šetrné mytí
- Krásná vůně
- Stačí opravdu trochu
- Skvělé dávkování
- 300 ml
Bella intimní emulze sensitive je naprosto skvělá. Obsahuje panthenol a to je její obrovské plus. Je velice šetrná k jemné pokožce. Nádherně voní. Stačí jí pouze trošku hodně pění takže ušetříte ? balení má 300ml což je skvělé. Důležité pro mě bylo aby emulze nedráždila a nepálila jako jedna určitá značka a to se povedlo. Skvěle zklidňuje podrážděnou pokožku. Bella emulzi budu používat i na dále. Stala se součástí mé každodenní rutiny.
Tenhle gel jsem si nekoupila tak nemůžu jodnotit
Skvělý produkt pro intimní hygienu, používám již řadu let
- Balení
- Konzistence gelu
- Šetrnost
- Minimální parfemace
Tento gel na intimní partie je velmi šetrný k pokožce, je vhodný pro citlivé ženy i pro ženy v přechodu jako jsem já. Jeho balení s pumpičkou dávkuje množství tak akorát a mně vyhovuje. Není příliš parfémovaný a to mi vyhovuje. I konzistence je dobrá.
- složení
Šetrný gel na intimní partie, který je PH neutrální. Konzistence je ve formě gelu s mírnou parfemací. Gel slibuje zklidnění citlivé pokožky intimních partií a to také splní. Dávkování je ve formě pumpičky, takže lze dosáhnout požadovaného množství, což je praktické.
- příjemný gel
Tuto emulzi jsem obdržela v rámci testování. Výsledek je ten, že je velmi příjemná. Jedná se o čirý gel, který je jemně parfemovaný. Balení obsahuje i praktickou pumpičku. Po jeho použití mám pocit čistoty. Obsahuje Allantoin, D-Panthenol, Glycerin a kyselinu mléčnou, takže toto složení zaručuje ideální prostředí pro očistu intimních partií.
- Smells good
- Líbilo
- Obohacené o alantoin a D-panthenol
- Zklidňující účinky
Bella intimní emulze Sensitive mě velice překvapila,je vhodný pro citlivou pokožku,má jemnou vůni,příjemnou konzistenci,pokožku nedráždí.Tato mycí emulze je pro každodenní intimní hygienu.Má praktický dávkovač s pumpičkou,která mi vyhovuje.Emulze je obohacená o alantoin a D-panthenol pro regenerační a zklidňující účinky.
s tímto produktem jsem už velmi dlouho spokojena
- Praktický dávkovač
- Zklidňující účinek
- Vyhovující konzistence
- Neutrální parfemace
Příjemný, jemně pěnivý intimní mycí gel řidší konzistence. Nedráždí, nezpůsobuje nepříjemné pocity. Parfemace je velmi neutrální. Praktický dávkovač mi vyhovuje. Vyzkoušela jsem připravky jiných značek, tento výrobek mi celkově vyhovuje a můžu ho doporučit ostatním. Příště zakoupím znovu.
- Vse je pozitivní
- Není co by se dalo vytknout
Intimní emulze mal příjemné složení dobrou konzistenci , která se príjemně nanáší. Nedráždí pokožku a je k pokožce šetrný. Má příjemnou vůni. Velkou výhodou je praktické balení a pro mě je výhoda dávkovací pumpička. Nic bych intimní emulzi nevytkla . Je proste dokonalá
- Vůně
- Balení
- Funkčnost
Velice příjemná vůně, pumpička na napěnění produktu = nižší spotřeba produktu. Použití na všechny partie, okamžitě uleví od svědění. Výborné na dětskou pokožku, po spálení od slunce apod.
- složení a alantoinem
Bella intimní emulze je výrobek, který splňuje vše, co slibuje. Je šetrný k pokožce a navíc má uklidňující účinky. Líbí se mi také složení s alantoinem, D - panthenolem, glycerinem a kyselinou mléčnou, které přispívají k zdraví pokožky. Tento výrobek bude mít v naší koupelně stálé místo.
voní hezky
ok
Vhodná na vše - intimní hygienu, holení, mytí těla po úrazu, TOP produkt
hezky voní, mám již druhé balení
- Používám již od tehotenstvi
- Myji v s ni i malou dcerku
- Zachránila mi pipi po porodu
- vůně emulze a pocit po použití
Bella intimní emulze Sensitive jako první mě u ní překvapila krásná vůně. Tato emulze uklidní a nedráždí pokožku. Dává pocit dlouhodobé svěžesti a šetrnosti. Konzistence je velmi lehká, není to jak u klasických intimních gelů. Jsem ráda, že jsem se s tímto produktem mohla "seznámit„. Rozhodně doporučuju.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »