Nejnovější recenze ze sekce Intimní mycí prostředky
Dobrý a kvalitní výrobek za dobrou cenu
- velikost
- nedráždí
- nevysušuje
Emulzi hodnotím kladně. Oceňuji 300 ml velikost balení s pumpičkou, které vám nadávkuje potřebné množství gelu. Nepocítila jsem žádné podráždění, nevysušuje a jemně myje. Gel je bez parfemace, což mi vyhovuje. Cenově dostupný prudukt, který splňuje svou funkci.
- Praktické dávkování díky tomu vydrží déle
- Příjemná vůně
- Žádné dráždivé projevy
- Velikost produktu
- Pocit svěžesti i při periodě
Moc se mi na produktu líbí pumpička která zaručí dostatečně množství produktu a nešrádám zbytečně velké množství.
Nedráždí pokožku a příjemně voní. Normálně mám problém se suchou kůži, která mě svědí a proto nemohu používat jakýkoliv produkt který není šetrný a nebo je zbytečné převoněný, tento produkt mi vyhovuje. Hodnotím to i jako maminka po porodu kde intimní partie nejsou dlouhou dobu v normálu jako před těhotenstvím.
- Používáme již dlouho a nejlepší antimykotický produkt, který jsme kdy měli.
- konzistence
- efekt
- pro citlivou pokožku
- balení s pumpičkou
Tento intimní gel Sensitive od Belly je opravdu velmi šetrný a v hodný i pro citlivou pokožku. Řekla bych, že je neparfémovaný, nebo vůně je tak jemná, že jí téměř necítím, .. Má velmi příjemnou mléčnou konzistencí. Je obohacený o o kyselinu mléčnou, D-panthenol a glycerin. Perfektní je i velké (300ml) a praktické balení s pumpičkou.
Intim mycí krém je příjemný,dobrý pocit na těle jsem spokojená, doporučuji všem aby vyzkoušeli tento produkt
- Dávkování
- Složení
- Konzistence
- Dezinfekční zápach
Bella Intimní emulze Sensitive je skvělá volba pro citlivou péči. Její složení je velmi jednoduché, ale účinné, jemně čistí a zanechává pocit uklidnění. S pumpičkou je aplikace snadná a rychlá, což dokáže v koupelně ušetřit čas a usnadnit tak každodenní intimní rutinu.
- funguje perfektně
Dr max product is very good . I will buy again . the quality is good and arrive on time .
Nebiolina Jemný intimní gel 500 ml
Přidáno: 8. května 2024
(naposledy upraveno 8. května 2024)
Zakoupeno v Království tianDe
Je to výborné mýdlo pokožka je jemná a je skvělý na ekzém
- Zklidňujicí účinky
- Konzistence
- Svěžest
- Nemám co vytknout
Intimní emulze Bella mě velmi mile překvapila. Její gelová konzistence je velmi příjemná. Obávala jsem se že bude pálit. Ale nepálí a po sprše mám pocit svěžesti. Je fajn že balení má pumpičku díky které je dávkování pohodlné. Za mě je to fajn výrobek a můžu jen doporučit.
- Šetrný k pokožce
Příjemný neparfémovaný mycí gel pro intimní hygienu. Určitě koupím znovu. Gel je velice šetrný na pokožku, nezanechává nepříjemné pocity a nezpůsobuje pokožce žádné podráždění. Naopak pokožku krásně zklidnil. S produktem jsem opravdu spokojená, doporučuji.
- Složení
Intimní emulze Sensitive je naprosto skvělá. Konzistence produktu je krémová a má super dávkování. Emulze má šetrné složení a je ideální pro velmi citlivou pokožku což jsem velice ocenila. Jiné gely co jsem vyzkoušela mě pálily nebo štípaly. Tento ne! Pokud máte citlivou pokožku rozhodně stojí za vyzkoušení.
- Jeho hustota
- Dávkování
- Vůně
Tento produkt testují se svojí dcerou. Od prvního dne používání jsme já i má dcera spokojené. Mycí gel má jemnou příjemnou vůni a nedráždí pokožku. Výrobek má příjemné a praktické balení. Spokojená jsem i s dávkování. Gel se dobře nanáší, konzistence je za nás tak akorát. Všem tento produkt doporučuji.
- Šetrnost
- Vůně
Produkt Bella intimní emulze Sensitive je produkt velmi šetrný k pokožce na intimní hygienu, má velmi příjemnou vůni. Díky šetrnosti vím, že nebude má pokožka v intimních partiích podrážděná. Určitě si pořídím další, jelikož jsem s produktem velmi spokojena.
- balení s pumpičkou
- nedráždí
Intimní emulze Sensitive mi velmi vyhovuje. Oceňuji jen slabou parfemaci, šetrné složení a velmi praktické balení s pumpičkou. Mycí gel nedráždí intimní partie a podporuje regeneraci pokožky. Ta je po jeho použití příjemně hydratovaná. S gelem jsem spokojená já i moje dcera.
Original Atok Intima Mycí olej pro ženy 500 ml
Přidáno: 7. května 2024
(naposledy upraveno 7. května 2024)
Zakoupeno v Kosmetika Atok
To nejlepší na péči o intimní partie. Dodnes děkuji kámošce , co mi olej poprvé doporučila. skutečně ojedinělá věc!
- Praktické balení
- Vůně
Velmi praktické balení díky pumpičce, skvěle zapadne k ostatním produktům. Složení produktu je velmi příjemné, lehké, jemná konzistence. Líbívá jemá vůně. Po umytí příjemný, lehký pocit a pocit svěžesti. Za mě veliká spokojenost. Dokonce ho vyzkoušel i partner a je spokojený :))
- Velké praktické balení
- Pumpička k dávkování
- Neprůhledný obal, není vidět, kdy dochází
Příjemná, zklidňující, šetrná. Rozhodně doporučuji. Jsem starší ročník a vyhovuje i při použití víckrát za den, vyzkoušela i dcera a také velmi spokojená. Dávkování s pumpičkou vyžaduje trochu praxe, aby nebylo najednou použití příliš velké množství emulze, což by byla škoda.
- Vune
- Hydratace
- Pumpička
Většinou jsem dost skepticka k produktům z klasických drogerii a raději volím dražší produkty, ale tady jsem byla velmi mile překvapená celkovým dojmem z intimní emulze. Lehká, velmi příjemná parfemace, složení, které nevysušuje, pumpička pro snadnou manipulaci. Určitě doporucuji
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »